БО «Міжнародний благодійний фонд «Справедливість» вул. Казимира Малевича 86-Д, Офіс 3.3, м. Київ, 03680
e-mail:spravedlyvistua@gmail.com

«Справедливість запрошує друзів»

м. Київ

2 червня 2017 року о 17:00 в м. Київ,  вул. Болсуновська (Струтинського), 13-15 IQ BUSINESS CENTER відбувся дружній вечір нашої благодійної організації  з: партнерами, медіа-партнерами, громадськими організаціями, соціальними центрами та дітками з інвалідністю, дітками з багатодітних сімей.
Партнери – Промислово-торгова компанія «Шабо», ООО "СТТ", компанія «Risoil», агропромислова група AP-GRUPP, БФ "Нові традиції", танцювальна школа «Body feet dance studio», »Народна Академія Творчості Інвалідів, компанія «КИВИ», ТОВ КХП «Тальне», ТОВ «Сігнет-Холдинг», ТОВ «Сігнет-Центр», компанія «Coca Cola», компанія «Рудь», ресторан «Good Chef», компанія «Cargill», піцерія «Pizza Capri»,  ГО «Рідний дім», компанія «Молоко від фермера», Мистецький арсенал, кінотеатр «Оскар», ювелірний дім «Zarina», Національний музей українського декоративного мистецтва.
Генеральній медіа партнер – Журнал Cosmo Lady, телеканал «Глас», 24 канал.
Ведучими свята були незрівнянні та веселі Дмитро Антонов та Тала Калатай.
У концерті  прийняли участь юні обдарування з інвалідністю та діти з багатодітних сімей з м. Кіровограда, м. Олександрії  та  Києва. Серед учасників концерту - Народна Академія Творчості Інвалідів, Дитячий будинок сімейного типу Юсан, центр соціально-психологічної реабілітації Деснянського району міста Києва, спеціальнашколи «Надія».
Діти виступили у різних жанрах: співали пісні, танцювали авторські хореографічні композиції. Також відбулася презентація календарів, які ми підготували до Всесвітнього дня підтримки людей з синдромом Дауна. Маленькі зірочки з синдромом Дауна дефілювали у супроводі українських зірок: Влада Ващука, Дяді Жори та Лори Суперфін.
Наша команда показала нашим друзям  талановитість та обдарованість дітей, незважаючи на інвалідність, безмежну творчу натуру та їх нескінченне джерело творчих думок. Концерт супроводжувався  виставкою дитячих робіт: роботи з сірників Михайла Горбатка, роботи з килимарства Марини Бабаєвої, художня майстерня Алінки Дудник, творчі роботи учнів Спеціальної школи «Надія», рушники вишиті бісером Альони Трофименко.
В ході заходу Справедливістю було нагороджено людей з інвалідністю які, незважаючи на інвалідність, здобувають неймовірні регалії, звання, титули та ніколи не зупиняються на досягнутому. Це Світлана Трифонова - українська паралімпійська лижниця, заслужений майстер спорту України з лижних перегонів; Олена Молоданова – співзасновниця організації «Українські журналісти з інвалідністю», чемпіонка світу по карате на візках; Олена Акопян -  чемпіонка та багаторазовий призер літніх паралімпійських ігор з плавання, дворазовий призер зимових паралімпійських ігор з лижних гонок та біатлону; Валерій Бевзюк - чемпіон світу з латино-американської програми (танці у візку); Оксана Кононець  – переможниця конкурсу краси «Краса без обмежень», фотомодель, б’юті блогер.
Нагородження відбулося також матерів-героїнь, тих жінок, які виховують дитину з інвалідністю, але незважаючи ні на що, є дуже соціально активними та енергійними.
Захід подарував радість, незабутні враження та створив свято для наших друзів та особливих дітей.

 






«Ми – однакові»
«Казкові мрії»
«Казкова вечірка до дня Святого Миколая»