БО «Міжнародний благодійний фонд «Справедливість» вул. Казимира Малевича 86-Д, Офіс 3.3, м. Київ, 03680
e-mail:spravedlyvistua@gmail.com

Давидок Давид

593250 0

Давиду 3 роки і у нього ДЦП, через помилки лікарів при народженні у нього була сильна гіпоксія мозку і крововилив. Давид не сидить, не ходить, майже не говорить. Весь цей час ми з ним постійно працюємо і проходимо всілякі курси реабілітацій в Україні, були в Словаччині 2 рази, в Чехії. Останні 6 місяців (з лютого по вересень 2018 року) ми провели в Китаї на реабілітації в лікарні з лікування ДЦП в місті Юйци, провінція Шансі. Це був дуже складний період для Давида, він працював кожен день майже без вихідних. У нього було по 9-10 процедур в день - 4 ЛФК, 2 масажи, логопедичний масаж, моторика рук, масаж стоп. А так само дуже важка процедура голковколювання і крапельниці з ліками. Давид дуже старається, він справжній боєць і завжди все стійко витримує, і це принесло свої плоди, дуже позитивну динаміку в розвитку як фізичному, так і емоційному. Все те, що Давид міг, робив з великими зусиллями до поїздки (довго утримувати голову, перевертатися зі спини на живіт, повзати по-пластунськи) - зараз він може все це долати з легкістю. Почав говорити заповітне слово «мама», показувати на бажані предмети, розуміти звернену мову, пробувати їсти самостійно. Наступний серйозний етап - це навчити сина повзати рачки і сидіти (сідати) самостійно. Саме навчити сотнями монотонних повторень на ЛФК, а так само хворобливі розтяжки, масажі для забезпечення нових можливостей для м'язів і тіла в цілому. Давиду допоміг саме китайських підхід до реабілітації, їх система. Тому нам необхідно продовжити курс в Китаї не пізніше, ніж через 3 місяці після закінчення, щоб не втратити, отримані з таким зусиллями навички і просунутися далі. Дуже необхідний курс мінімум на 6 місяців, але це дуже дорого, самі ми не можемо впоратися з такою великою сумою на лікування.
Просимо допомоги і підтримки в зборі суми на лікуванні - це 21 000 $ (рахунок з клініки додається) Повторна поїздка запланована на 20.11.2018!
Ми впевнені, що це дасть великий поштовх у розвитку Давиду і спільними зусиллями ми поставимо його на ніжки, і він нарешті зможе відчути, що таке повноцінне дитинство!

АЛЕША ХАРЧЕНКО ПРИМЕР
Сирота Данил та Мирослава