БО «Міжнародний благодійний фонд «Справедливість» вул. Казимира Малевича 86-Д, Офіс 3.3, м. Київ, 03680
e-mail:spravedlyvistua@gmail.com

«Казкові мрії»

м. Олександрія

20 листопада у міському Палаці культури м. Олександрія Кіровоградської області відбувся Всеукраїнський конкурс-фестиваль талантів та краси під назвою «Казкові мрії». Захід був приурочений до Всесвітнього дня дитини.
Нашою метою є – донести до всієї країни, що дітки з інвалідністю – надзвичайно талановиті, активні, цікаві, вони повинні бути соціально адаптованими, спілкуватися зі своїми ровесниками. Кожна дитина має право на щасливе дитинство.
В подальшому плануємо зробити фестиваль всеукраїнським, провести конкурс по всій території України, щоб кожен регіон побачив красу та таланти українських дітей з інвалідністю. Стартували саме з Олександрії, так як це батьківщина Наталії Мірошніченко і вона дуже переймається проблемами свого рідного краю.
Перед початком фестивалю проходили різні майстер-класи, дітей розважали аніматори і чарівники, вони могли сфотографуватися, прийняти участь в майстер-класах по флористиці, аква гриму, подивитись шоу мильних бульбашок, проявити величезну кількість талантів, а найголовніше – подивитись власноруч створені майстерні кожного з учасників. Під час конкурсу дітки з інвалідністю дефілювали з казковими героями в дизайнерських вінках, костюмах, показували свої таланти та захоплювали зал. Це було надзвичайно красиво.
Кожен з учасників виграв в номінації, котру їм присвоїло почесне журі в складі: Олени Акопян – української спортсменки, чемпіонки та багаторазового призера літніх олімпійських ігор по лижним гонкам та біатлону, переможниці Всеукраїнського конкурсу краси серед дівчат в інвалідних колясках «Краса без меж» Оксани Кононець, голови Кіровоградської обласної організації інвалідів Сергія Подорожнього, активістки та письменниці Лариси Ніцой та Андраніка Алексаняна – українського співака.
Всі діти отримали почесні титули та дорогоцінні призи.
Велике щастя творити добро та нести щастя дітям України, допомогти їм відчути себе частиною великого світу, в якому вони можуть бути успішними та щасливими.
Під час фестивалю відбувся конкурс талантів серед дітей з інвалідністю, фотосесія, творчі майстер-класи, конкурси краси тощо. Діти мали можливість презентувати свої художні роботи, виступати на великій сцені, а також послухати й побачити концертні номери від учасників  відомих талант-шоу.



«Справедливість запрошує друзів»
«Казкова вечірка до дня Святого Миколая»
«Казкова вечірка» 2019 рік