БО «Міжнародний благодійний фонд «Справедливість» вул. Казимира Малевича 86-Д, Офіс 3.3, м. Київ, 03680
e-mail:spravedlyvistua@gmail.com

«Казкові мрії» 2018 рік

м. Київ

7 червня, в Києві, з ініціативи Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Справедливість» відбувся щорічний всеукраїнський конкурс-фестиваль таланту та краси для дітей з інвалідністю «Казкові Мрії».  Основною метою для організаторів фестивалю стала підтримка та розвиток дітей з інвалідністю, розкриття їх творчого потенціалу та їх соціалізація.

В проведенні заходу взяло участь 12 дітей з фізичними вадами здоров’я. Під час фестивалю конкурсанти продемонстрували неймовірні таланти та казкове дифіле.  Оцінювати їхні здібності стало зіркове журі, до якого увійшли Злата Огнєвіч, Дарія Кудімова, Лариса Ніцой,  Ахтем Сеїтаблаєв та багато інших.  Також були представлені колекції українських дизайнерів Катерини Сільченко, Наталії Бойко, Ольги Бубликової та сучасного дизайнерського бренду TAGO. Саме вони надали вбрання для юних учасників дифіле.

Титули Міні-міс та Міні-містер «Казкові мрії» отримали Юля Коза (11 років, ДЦП) та Садовничий Денис (11 років, вада слуху). Завдячуючи фінансовому партнеру фестивалю Наталії Ханенко, переможці отримали неймовірний  подарунок – планшети.

Решта учасників отримали навушники, фітнес трекери від партнерів та спонсорів, а також мобільні телефони від організаторів фестивалю Благодійного фонду «Справедливість».

В кінці заходу, на гостей та учасників конкурсу чекала незубутня фотосесія з організаторами, дизайнерами та зірковим журі, а також смачний фуршет.

       


                       
   
«Казкова вечірка» 2019 рік
Встановлення інклюзивного майданчинку 2019 рік
«Ми – однакові»